راهنمای خرید

کاغذ دیجیتالی چیست؟

معرفی بهترین مدل های کاغذ دیجیتالی

اگر شما هم از افرادی هستید که استفاده زیادی از کاغذهای چرک نویس دارید، خرید کاغذ دیجیتالی شما را از کاغذهای کوچک و بزرگ اطرافتان نجات می دهد! الکترونیک پیپر یا کاغذ دیجیتالی به شما اجازه می دهند متن، تصاویر یا نت برداری های خود را به جای کاغذهای باطله، روی یک صفحه دیجیتالی ثبت کنید و برای پاک کردن آن ها، فقط از یک دکمه استفاده کنید. در این بخش می خواهیم شما را با این دستگاه جذاب و پرکاربرد آشنا کنیم و مزایا و کارایی کاغذ دیجیتال را توضیح دهیم. پس همراه ما باشید.

کاغذ دیجیتالی چیست؟

کاغذ دیجیتالی که به تخته سیاه دیجیتالی هم معروف است یک نوشت افزار دیجیتالی جدید محسوب می شود که جایگزینی برای کاغذ طراحی است. این دستگاه یک صفحه نمایش نسبتا بزرگ و یک قلم ظریف دارد که در زمان نوشتن روی آن، دقیقا احساس می کنید روی یک تکه کاغذ می نویسید.

این دستگاه دیجیتال را می توان در اندازه های مختلف و مدل های متنوع یافت. ارزان ترین مدل های کاغذ دیجیتالی بیشتر نقش اسباب بازی برای کودکان را دارند که یک دفتر نقاشی تمام نشدنی برای آن ها هستند. مدل های پیشرفته تر این نوشت افزارها بدون نیاز به برق و باتری، می توانند برای نوت برداری، ترسیم اتودهای ابتدایی و هر چیزی که روی کاغذهای چرک نویس می نویسید، استفاده شوند.

با استفاده از کاغذ دیجیتالی قدم بزرگی در جهت حفظ محیط زیست برمی داریم؛ چرا که لازم نیست برای نوشته ها و ترسیم های بی ارزش، درختی هدر رود. علاوه بر این لازم نیست انباری از کاغذ باطله را در گوشه ای از کتابخانه مان داشته باشیم که یادمان نمی آید چه نوشته ایم و چرا آن ها را نگه داشتیم!

کاغذهای دیجیتالی عملکردی شبیه به وایت برد دارند، یعنی می توانید بارها روی آن ها بنویسید و پاک کنید اما بیشتر این دستگاه ها حافظه داخلی ندارند و درگاه های رابط نیز روی آن ها طراحی نشده است. البته در برخی مدل ها حافظه داخلی هم طراحی شده که می توانید دست نوشته های خود را ذخیره کنید. در ادامه با ویژگی های این دستگاه ها بیشتر آشنا می شویم.

تفاوت کاغذ دیجیتال و کتابخوان

تفاوت کتابخوان و کاغذ دیجیتالی چیست؟!

بسیاری از افراد کاغذهای دیجیتالی را با کتابخوان ها اشتباه می گیرند. در حالی که این 2 دستگاه کاملا متفاوت هستند و هر کدام برای هدف خاصی طراحی شدند.

اگر قرار است دستگاهی داشته باشید که با آن هم کتاب بخوانید و هم یادداشت بردارید، خرید کتابخوان را به شما پیشنهاد می دهیم. هر چند برخی از مدل های کاغذ دیجیتال هم امکانات محدودی برای نمایش کتاب و ذخیره فایل ها دارند اما کاغذ دیجیتالی بیشتر از هر چیزی برای افرادی کاربردی است که می خواهند روزانه یادداشت هایی داشته باشند، لیست خرید بنویسند، شماره یا عددی را یادداشت کنند، برنامه ورزشی روزانه را جلوی دید داشته باشند و کارهایی از این قبیل که روز بعد احتیاجی به آن ها نیست. در واقع کاغذهای دیجیتالی برای این که کاغذهای چرک نویس زیادی را مصرف نکنیم، طراحی شدند.

اما دستگاه های کتابخوان برای خواندن طراحی شدند و در کنار آن ها خبری از قلم نیست؛ بلکه فضایی برای نصب نرم افزارهای موردنظر را ارائه می دهند و برای استفاده از آن ها نیاز به شارژر دارید. در حالی که بیشتر کاغذهای دیجیتال باتری ندارند و با مکانیسم «جریان مایعات ناهمسان گرد» کار می کنند.

کاغذ دیجیتالی چیست

فروشگاه اینترنتی فرفره

برای خرید کاغذ دیجیتال چه فاکتورهایی را در نظر بگیریم؟

برای خرید کاغذ دیجیتالی باید با ویژگی های این دستگاه ها آشنا باشید تا از بین دستگاه های مختلف، متناسب با نیازتان بهترین دستگاه را خریداری کنید. در ادامه فاکتورهای مهم برای خرید این نوشت افزار دیجیتالی را بررسی می کنیم.

1. وزن و اندازه

وزن و اندازه دستگاه شاید در نگاه اول اهمیتی نداشته باشد، اما اگر قرار است این نوشت افزار دیجیتالی جای کاغذ را بگیرد، پس شاید آن را همیشه به همراه داشته باشید. اگر می خواهید کاغذ دیجیتال را در کیف خود حمل کنید تا هر زمان که چیزی به ذهنتان رسید روی آن یادداشت کنید، بهتر است به سراغ مدل های ظریف، کم وزن با ابعاد مناسب بروید.

2. سایز و ویژگی های صفحه نمایش

مهم ترین ویژگی یک کاغذ دیجیتالی در صفحه نمایش آن است. سایز صفحه نمایش که معمولا به اینچ بیان می شود، فضای کاری شما را نشان می دهد. اگر قرار است برای اتود طراحی و نقاشی از این وسیله استفاده کنید، نمایشگر بزرگ می تواند فضای بیشتری را در اختیارتان بگذارد.

علاوه بر این باید حواستان به ویژگی های صفحه نمایش هم باشد. در بین کاغذهای دیجیتالی همه آن ها از رنگ پشتیبانی نمی کنند و بیشترشان فقط سیاه و سفید هستند. پس اگر می خواهید یادداشت برداری های شما مشخص تر باشد، به سراغ مدل هایی بروید که از رنگ ها پشتیبانی می کنند.

3. فرمت های پشتیبانی شده

برخی از انواع کاغذ دیجیتال که حافظه داخلی دارند، از فرمت فایل های مختلف هم پشتیبانی می کنند. البته این فرمت ها معمولا محدود به فرمت اسناد مختلف است. اگر می خواهید با دستگاه کاغذ دیجیتال کتاب بخوانید، پشتیبانی از فرمت PDF یا Word می تواند اهمیت بیشتری برای شما داشته باشد.

4. حافظه

برخی از انواع کاغذ دیجیتالی موجود در بازار، حافظه داخلی محدودی دارند که به شما اجازه می دهند یادداشت ها و اسناد خودتان را ذخیره کنید. علاوه بر این ممکن است برخی مدل ها امکان پشتیبانی از حافظه جانبی هم داشته باشند و با قرار دادن کارت حافظه بتوانید فضای بیشتری را برای ذخیره سازی داشته باشید.

5. کیفیت قلم و سرعت پاسخگویی نمایشگر به قلم

در کنار هر کاغذ دیجیتالی یک قلم هم وجود دارد که بیشترین نقش را بازی می کند. کیفیت قلم این گجت ها اگر خوب نباشد، شما را در زمان یادداشت برداری کلافه می کند. برای بررسی کیفیت قلم دستگاه ePaper، باید به نرخ انتقال دیتای آن توجه کنید. برخی از کاغذهای دیجتیالی نسبت به فشار قلم حساس هستند و می توانید سایز فونت را با توجه به فشار تغییر دهید.

6. باتری دستگاه

فاکتور مهم دیگری که پیش از خرید کاغذهای دیجیتالی باید آن را بررسی کنید، باتری این گجت هاست. انواع کاغذهای دیجیتالی باتری دارند که یا نشان دهنده طول عمر دستگاه و یا نشان دهنده میزان شارژ آن است. باتری های لیتیوم یونی در این گجت ها نیاز به شارژ دارند و بعد از چندین ساعت استفاده، باید دستگاه را به شارژ بزنید. باتری های سکه ای انواع دیگری از باتری ها در این نوشت افزارهای دیجیتالی هستند که عمر دستگاه را نشان می دهند.

بهترین مدل های کاغذ دیجیتالی در بازار

حالا که با ویژگی های مهم در انواع کاغذ دیجیتال آشنا شدیم، برای خرید این دستگاه پرفروش ترین و بهترین مدل های بازار را به شما معرفی می کنیم تا از بین تنوعی که این گجت ها دارند، دچار سردرگمی در زمان خرید نشوید. قیمت کاغذ دیجیتال با توجه به امکانات آن متفاوت است اما محصولات برندهای معتبر مثل شیائومی، سونی و… با قیمت بیشتر از یک میلیون تومان به فروش می رسند. 3 انتخاب فوق العاده از بین کاغذهای دیجیتالی مدل های زیر هستند.

1. کاغذ دیجیتالی شیائومی مدل XMXHB01WC

کاغذ دیجیتالی شیائومی XMXHB01WC یکی از پرطرفدارترین و البته ارزان ترین کاغذهای دیجیتال در بازار است. این گجت با صفحه نمایش 10.1 اینچی و 195 گرم وزن، یک انتخاب عالی برای افرادی است که می خواهند کاغذ دیجیتال را همیشه همراه خود داشته باشند. البته این گجت حافظه داخلی ندارد و با داشتن باتری سکه ای 2025CR می تواند تا 6 ماه مورد استفاده قرار گیرد. بعد از این مدت زمان لازم است که باتری را تعویض کنید.

کاغذ دیجیتالی چیست

2. کاغذ دیجیتال سونی مدل DPTS1

یکی دیگر از کاغذهای دیجیتالی پرطرفدار، سونی مدل DPTS1 است که قابلیت های ویژه ای داشته و می تواند به جز ePaper، نقش کتابخوان را هم بازی کند. این دستگاه با نمایشگر 13.3 اینچی و وزن حدودا 400 گرم، 4 گیگابایت حافظه داخلی دارد. مزیت این مدل پشتیبانی از کارت حافظه و وای فای است. یک رابط USB نیز روی آن وجود دارد. این گجت با باتری لیتیوم یونی کار می کند که بعد از هر بار فول شارژ شدن تا 3 هفته شما را همراهی خواهد کرد. از این دستگاه به جز یادداشت برداری می توان برای خواندن فایل های PDF استفاده کرد.

کاغذ دیجیتالی چیست

3. کاغذ دیجیتالی شیائومی مدل B02WC

یکی دیگر از انواع کاغذ دیجیتالی شیائومی که فروش بالایی دارد، مدل B02WC است. این مدل با صفحه نمایش بزرگ تر نسبت به مدل XMXHB01WC طراحی شده و نمایشگر آن 13.5 اینچ است. وزن گجت هم به 350 گرم می رسد. این کاغذ دیجیتال شیائومی هم فقط به عنوان یک نوشت افزار دیجیتالی کاربرد دارد که برای یادداشت برداری قابل استفاده است. یک باتری سکه ای روی این گجت قرار گرفته که برای یک سال استفاده مناسب است و بعد از آن نیاز به تعویض باتری دارید. با قلم این کاغذ دیجیتال خطوط به رنگ سبز/آبی ترسیم می شوند و با یک دکمه می توان تمام آن ها را پاک کرد.

کاغذ دیجیتالی چیست

جمع بندی

در این بخش با کاغذ دیجیتالی یا ePaper که یک نوشت افزار دیجیتالی است، آشنا شدیم. زمانی که در حال آموزش موضوعات مختلف هستیم و یا لازم است چیزهایی را محاسبه کنیم، همیشه داشتن یک کاغذ چرک نویس در کنارمان به روند سریع تر کارها کمک می کند اما برای اینکه از تلنبار کردن کاغذ باطله ها رها شویم و یک دستگاه اقتصادی و دوستدار محیط زیست داشته باشیم، کاغذهای دیجتیال طراحی شدند. برای خرید کاغذ دیجیتالی می توانید به فروشگاه فرفره بروید و مدل های مختلف و پرفروش این گجت های دوست داشتنی را سفارش دهید تا در کوتاه ترین زمان سفارشتان را به شما برسانیم.

عارفه نجیبا

یه فارغ التحصیل نفت امیرکبیر که به دیجیتال مارکتینگ علاقه مند شده :)

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
DMCA.com Protection Status